12/2022
- 22: Представляємо: Чаклун із Княжграда (Українська фантастика → Книжки наших авторів → Фортечана спільнота)
- 21: Підсумки року від спільнот (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 13: Кров, політика й свобода у світі без любові (Блоги → Рецензії)
- 09: Goodreads Choice Award 2022 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 03: Адвент-календар міського фентезі (Спецпроект)
- 01: Зустріч з Джо Гіллом (Світова фантастика)
- 01: Історичне підґрунтя «Агенції "Незалежність"» (Блоги → Агенція «Незалежність»)
11/2022
- 14: Всесвітня премія фентезі 2022 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 08: Дорогою грози (Українська фантастика)
10/2022
- 25: Зустріч з Річардом Морґаном (Світова фантастика → Цікаві події)
- 11: Персні Дракона: стрім від «Аль Мор» (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 11: Зустріч з Патріком Нессом (Наша медіатека → Світова фантастика → Відео → Цікаві події)
- 04: British Fantasy Award 2022 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
09/2022
- 23: «Богатир» Юрая Червенака - чекаємо українською (Світова фантастика)
- 23: Зустріч з Джонатаном Страудом (Світова фантастика → Цікаві події)
- 14: Dragon Awards 2022 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 13: Онлайн-зустріч з Маріссою Маєр (Світова фантастика → Цікаві події)
- 06: Премія Г'юґо-2022 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 05: Обережно, ретелінги! (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
08/2022
- 30: «Зоряна фортеця» на Worldcon-2022 (Про проект → Новини проекту)
- 23: Зустріч з Джо Аберкромбі (Світова фантастика → Цікаві події)
- 17: Як написати фентезі-цикл і не спитися? (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 15: Ключові розмови про фантастику (Про проект → Наша медіатека → Новини проекту → Відео)
- 08: Як (не)треба писати фентезі (Наша медіатека → Відео)
- 05: Міфопоетична премія 2022 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
07/2022
- 29: «Усмішка богів»: конкурс новел та оповідань від літературно-художнього журналу «СТОС» (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 28: Огляд від Beauty and Gloom: 5 фантастичних книжок, які вийшли у 2022 (Наша медіатека → Відео)
- 28: Новий подкаст про письменництво (Корисні поради → Наша медіатека → Аудіо записи)
- 22: Онлайн-зустріч з Пітером Воттсом (Світова фантастика)
- 18: Топ фантастики 2022: премії Nebula, Locus та Hugo (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)