06/2022
- 29: Премія Локус-2022 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 29: Онлайн-зустріч із Ребеккою Кван (Світова фантастика)
- 29: Комікси і війна на каналі Фантастичні talk(s) (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 21: Фантастична експансія! (Світова фантастика)
- 17: Онлайн-зустріч із В.Е. Шваб (Світова фантастика → Українські фантастичні ініціативи)
- 16: Інтерв'ю з автором роману «Стокгольм» Валентином Поспєловим (Інтерв'ю → Українська фантастика)
- 15: Фрагмент роману Наталії Пікіної «Володарки курганів» (Українська фантастика → Уривки книжок)
- 06: Фрагмент роману Валентина Поспєлова «Стокгольм» (Українська фантастика → Уривки книжок)
- 06: Факти про «Фактор»: новий роман Ігоря Сіліври (Українська фантастика → Уривки книжок → Книжки наших авторів)
- 02: Альтернативне майбутнє: від чого застерігають фантасти (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
05/2022
- 23: Неб'юла - 2021 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 09: Читання майбутньої перемоги: Наталія Довгопол (Спецпроект → Читання майбутньої перемоги)
- 07: Нові голоси: Марина Пономарьова (Інтерв'ю → Українська фантастика)
- 04: Читання майбутньої перемоги: Сергій Пильтяй (Спецпроект → Наша медіатека → Читання майбутньої перемоги → Відео)
- 02: Читання майбутньої перемоги: Наталія Матолінець (Наша медіатека → Спецпроект → Читання майбутньої перемоги → Відео)
04/2022
- 26: Читання майбутньої перемоги: поезія «Аль Мор» (Спецпроект → Наша медіатека → Читання майбутньої перемоги → Відео)
- 25: «Історія української фантастики» від «Фантастичні talk(s)» (Українська фантастика)
- 25: Читання майбутньої перемоги: Марина Пономарьова (Наша медіатека → Спецпроект → Читання майбутньої перемоги → Відео)
- 20: Читання майбутньої перемоги: Андрій Новік (Спецпроект → Наша медіатека → Читання майбутньої перемоги → Відео)
- 19: Премія Британської Асоціації Наукової Фантастики 2021 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 18: Читання майбутньої перемоги: Світлана Тараторіна (Спецпроект → Наша медіатека → Читання майбутньої перемоги → Відео)
- 13: Читання майбутньої перемоги: Олексій Гедеонов (Спецпроект → Наша медіатека → Читання майбутньої перемоги → Відео)
- 11: Читання майбутньої перемоги: Дарія Піскозуб (Наша медіатека → Спецпроект → Читання майбутньої перемоги → Відео)
- 09: Єврокон-2022: Лауреати (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 08: Українська фантастика на Євроконі-22 (Про проект → Новини проекту)
- 06: Читання майбутньої перемоги: Ігор Сілівра (Наша медіатека → Спецпроект → Читання майбутньої перемоги → Відео)
- 05: Фантастичні talk(s): літературний фронт (Наша медіатека → ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи → Відео)
- 01: Читання майбутньої перемоги: Олена Кузьміна (Наша медіатека → Спецпроект → Читання майбутньої перемоги → Відео)