09/2023
- 05: Коротко. Яскраво. «Солпік» (Українська фантастика → Коротко.Яскраво)
- 01: Наукові фантасти України: Олена Красносельська (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 01: Міфопоетична премія 2023 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
08/2023
- 30: Українські фентезі світи: Палац Орловських (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 14: Велика трійка short story бійка (Про проект → Новини проекту)
- 13: Українські фентезі світи: Лель (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 11: Коротко. Яскраво. Анонс книжки «Нагострені леза» Наталки Ліщинської (Українська фантастика → Коротко.Яскраво)
- 07: «Легендарій дивних міст» у Києві (Про проект → Новини проекту)
- 07: Наукові фантасти України: Олег Росткович (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
07/2023
- 27: Онлайн-зустріч з Анджеєм Сапковським (Світова фантастика)
- 27: Коротко. Яскраво. «Будинок у Нігде» (Українська фантастика → Коротко.Яскраво)
- 27: Українські фентезі світи: Іктур (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 20: Вишиті світи — Нова антологія української фантастики (Українська фантастика)
- 16: Коротко. Яскраво. «Громовий амулет» Олени Терещенко (Українська фантастика → Коротко.Яскраво)
- 14: «Легендарій дивних міст» у Львові (Наша медіатека → Відео)
- 14: Наукові фантасти України: Наталка Ліщинська (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 11: Українські фентезі світи: Альвербург (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 04: «Легендарій дивних міст» у Винниках і Львові (Про проект → Новини проекту)
- 03: Наукові фантасти України: Ігор Сілівра (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
06/2023
- 29: Дослідження інновацій у фантастиці (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 27: Коротко. Яскраво. «ЗВРК» Галини Ткачук (Українська фантастика → Коротко.Яскраво)
- 27: Онлайн-зустріч з Медлін Міллер (Світова фантастика → Цікаві події)
- 26: Премія Локус-2023 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 23: Презентація «Легендарію дивних міст» у Чернівцях! (Про проект → Анонси → Новини проекту)
- 23: Коротко. Яскраво. «Невигаданий друг» (Українська фантастика → Коротко.Яскраво)
- 20: Презентація «Das ist fantastisch! Rubicon» (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 16: Ґідеон Дев’ята: враження (Блоги → Рецензії)
- 16: Українські фентезі світи: Орден лицарів (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 11: Єврокон-2023: Лауреати (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 06: Світобудова у фентезі: фейли, лайфхаки та біль (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)