06/2023
- 05: В гостях у «Аль Мор»: урбан фентезі і ретелінги (Новини проекту)
- 02: Українські фентезі світи: Нурлінь (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 01: «Антологія української готичної прози» (Т.1), або Як ми провели готичний марафон – ще й сміялися (Блоги → Рецензії)
05/2023
- 28: Коротко. Яскраво. «Чароцвіт» (Українська фантастика → Коротко.Яскраво)
- 25: Українські фентезі світи: Крук та Чорний метелик (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 24: Естонські автори в гостях у Фантастичних talk(s) (Світова фантастика)
- 16: Легендарій дивних міст: онлайн-презентація (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 15: Неб'юла - 2022 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 11: Українські фентезі світи: Остарія (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 10: Коротко. Яскраво. «Ілько Легіт — син вітру» (Українські видавці → Українська фантастика → Коротко.Яскраво)
- 09: Хроніки незвіданих земель: онлайн-презентація (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 01: Коротко. Яскраво. «Глиняний птах» (Українська фантастика → Коротко.Яскраво)
04/2023
- 28: Українські фентезі світи: Вогневир (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 28: Ірина Пасько в гостях каналу «Відкритий» (Наша медіатека → Агенція «Незалежність» → Відео)
- 24: Бурштинове сяйво естонської фантастики (Світова фантастика)
- 23: Тримайтесь за гаманці: 11 фантастичних передзамовлень цієї весни (Українські видавці → Блоги)
- 21: Єврокон-2023: Номінанти на премії (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 19: Онлайн-презентація «Пісні дібров» (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 13: Українські фентезі світи: Осередні царства (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 12: Премія Британської Асоціації Наукової Фантастики 2022 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 02: Від звіролюдів до північної казки (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
03/2023
- 31: Українські фентезі світи: Трирівневий Лемберґ (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 30: Представляємо: «Терімен» (Українська фантастика → Уривки книжок)
- 24: Штучний інтелект і письменники (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 19: Міжпланетне майбутнє людства (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 14: Українські фентезі світи: Циркута і Патрія (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 09: Інтерв'ю з Джеєм Крістоффом (Світова фантастика → Українські фантастичні ініціативи)