05/2021
- 19: Нові збірки оповідань (Українська фантастика)
- 17: Ретро-огляд «Кишенькового мандруарію» (Наша медіатека → Книжки наших авторів → Відео)
- 17: П'ять хвилин до дедлайну! Конкурси як вони є (Новини проекту)
- 17: Новий фантастичний проєкт "Фантастичні talk(s)" (ФантСвітUA → Фортечана спільнота)
- 14: Фантастичні talk(s) | Шістки, кістки, та Netflix Лі Бардуґо (Наша медіатека → Відео)
- 14: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск 33: Євген Лір (Спецпроект → 42 фантасти)
- 12: Договір замовлення | Авторське право своїми словами (Спецпроект → Авторське право)
- 11: Аудіоверсія: Дар'я Гребельник «Дотик» (ФантСвітUA → Фортечана спільнота → Аудіо записи)
- 11: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск 32: Марина Смагіна (Спецпроект → 42 фантасти)
- 10: ЗФ-26: Результати (Про проект → Новини проекту)
- 05: Авторський договір | Авторське право своїми словами (Спецпроект → Авторське право)
- 04: Хтось говорить, поки люди сплять (ФантСвітUA → Фортечана спільнота → Аудіо записи)
- 04: Інопланетяни, математика та психологія (Блоги → Про науку)
- 04: ЗФ-26: Початок голосування у фіналі (Новини проекту)
04/2021
- 29: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск 31: Петро Яценко (Спецпроект → 42 фантасти)
- 27: Ліцензія | Авторське право своїми словами (Спецпроект → Авторське право)
- 27: ЗФ-26: Голосування І туру (Про проект → Новини проекту)
- 23: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Спецвипуск: Аліса Гаврильченко (Спецпроект → 42 фантасти)
- 20: Інтернет | Авторське право своїми словами (Спецпроект → Авторське право)
- 17: І ще одне оновлення призового фонду! (Новини проекту)
- 15: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск 30: Павло Дерев'янко (Спецпроект → 42 фантасти)
- 15: Чотири лауреатки трьох премій (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 13: Співавторство | Авторське право своїми словами (Спецпроект → Авторське право)
- 09: Пророцтво Пушьямітри: садок вишневий коло Гангу (Українська фантастика)
- 09: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск 29: Ольга Мігель (Спецпроект → 42 фантасти)
- 06: Роялті в авторському праві | Авторське право своїми словами (Спецпроект → Авторське право)
- 02: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск 28: Владислав Івченко (Спецпроект → 42 фантасти)