07/2021
- 18: Єврокон-2021: Лауреати (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 15: Створення «Агенції "Незалежність"». Частина 2 (Блоги → Агенція «Незалежність»)
- 14: Гліл: Подорож Тіньовим містом (Українська фантастика)
- 10: Створення «Агенції "Незалежність"». Частина 1 (Блоги → Агенція «Незалежність»)
- 09: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск 37: Вікторія Гранецька (Спецпроект → 42 фантасти)
- 06: «The Viral Curtain» - перша міжнародна антологія за участі «Зоряної фортеці» (Новини проекту)
- 06: Запис семінару зі світобудування (Наша медіатека → Корисні поради → Відео)
- 02: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск 36: Артур Закордонець (Спецпроект → 42 фантасти)
06/2021
- 30: Єврокон-2021: Номінанти на премії (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 26: Премія Локус-2021 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 24: Про фантастику та антиутопії у Швеції: огляд Beauty and Gloom (Наша медіатека → Відео)
- 23: Ніл Ґейман: міфологія нових богів, снів та дитячих жахіть (Наша медіатека → Відео)
- 23: Як створити фантастичний світ: вебинар для письменників (ФантСвітUA → Фортечана спільнота)
- 23: Ольга Фира та її штучні інтелекти (Українська фантастика)
- 15: Запис ефіру «Принесіть перстень влади у Крижопіль» (Наша медіатека → Відео)
- 14: Онлайн-подія «Ніл Ґейман: міфологія нових богів, снів та дитячих жахіть» (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 14: Читай науково! Новий цикл подій онлайн (Анонси → Новини проекту)
- 13: Світ короткої прози: Ханну Раяніємі, його боротьба з хворобами і нове оповідання (Світова фантастика → Аудіо записи)
- 11: Світ без мрій? Програма з фантастики на Книжковому Арсеналі 2021 (Спецпроект → Фортеця на Книжковому Арсеналі)
- 11: Неб'юла - 2020 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 10: «Планета загиблих зорельотів»: конкурс науково-фантастичних оповідань (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 09: Принесіть перстень влади у Крижопіль! (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи → Фортечана спільнота)
- 04: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск 35: Дара Корній (Спецпроект → 42 фантасти)
- 03: Валерія Савотіна про підхід до читача, шлях до видавця і коло підтримки (Інтерв'ю → Українська фантастика)
05/2021
- 27: Аудіоверсія оповідання «П'ять прозрінь гобліна Грума» від Юрія Савки (ФантСвітUA → Фортечана спільнота → Аудіо записи)
- 25: Життя на інших планетах Сонячної системи (Блоги → Про науку)
- 22: Стрім-розбір №3 оповідань «Зоряної фортеці» від Влада Сторітелера (Наша медіатека → Відео)
- 21: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск 34: Валентин Терлецький (Спецпроект → 42 фантасти)
- 20: Бенедьо Птах, козак Куць і неслухняна лісова царівна (Українська фантастика)
- 19: Запис ефіру «П'ять хвилин до дедлайну!» (Наша медіатека → Відео)