09/2021
- 13: «Зоряна фортеця» на Форумі 2021 (Про проект → Новини проекту → Агенція «Незалежність»)
- 08: HyperJump: презентація збірки (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 08: Дві космічні збірки (Українська фантастика)
- 08: Де оволодіти чарами? 6 чарівних шкіл з усього світу (Блоги)
- 07: Коли герой приходить, або всі на стрім! (Анонси → Новини проекту → Агенція «Незалежність»)
- 03: Презентація збірки «Ковчег» (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 03: Під грифом “таємно”: запис ефіру (Наша медіатека → Відео)
- 03: Зустріч з Ричардом Морґаном (Світова фантастика)
- 02: Фантастика на BookForum 2021 (Українська фантастика)
- 01: Фантастичні talk(s): Під грифом «таємно» - вчимось писати про секс (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
08/2021
- 28: Це яка книжка? (Новини проекту)
- 26: Яким буде план, агенти? Передпрезентація збірки «Агенція Незалежність"» (ФантСвітUA → Агенція «Незалежність» → Українські фантастичні ініціативи)
- 20: Передзамовлення: Агенція Незалежність (Українська фантастика → Агенція «Незалежність»)
- 20: Утопії та апокаліпсіси. Винайдення майбутнього в літературі (Світова фантастика → Цікаві події)
- 19: Психологічні конфлікти, штучний інтелект та нова щирість. Знайомство з Рафаелою Едельбауер (Інтерв'ю → Світова фантастика)
- 13: Таємні супергерої на варті країни: запис ефіру (Наша медіатека → Агенція «Незалежність» → Відео)
- 10: Збірка «Агенція "Незалежність"» (Українська фантастика → Агенція «Незалежність»)
- 08: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск 39: Ольга Фира (Спецпроект → 42 фантасти)
- 06: «Агенція "Незалежність"» в гостях на радіо «Голос Донбасу» (Наша медіатека → Агенція «Незалежність» → Аудіо записи)
- 06: Таємні супергерої на варті країни! Фантастичні talks #4 (ФантСвітUA → Агенція «Незалежність» → Українські фантастичні ініціативи → Фортечана спільнота)
- 05: Онлайн-зустріч з Павлом Дерев'янком (Наша медіатека → Відео)
- 05: 9 крутих відео від Влада Сторітелера (Наша медіатека → Відео)
- 05: Огляд фантастики про космос від Beauty and Gloom (Наша медіатека → Відео)
- 03: Відкриваємо Patreon! (Про проект → Новини проекту)
- 03: Книжки до Антарктиди (Про проект → Новини проекту)
- 02: Фейрі, коханці та Мері Сью: Фантастичні talk(s) #3 (Наша медіатека → Відео)
07/2021
- 27: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск 38: Тарас Антипович (Спецпроект → 42 фантасти)
- 27: Створення «Агенції "Незалежність"». Частина 3 (Блоги → Агенція «Незалежність»)
- 19: Конкурси до дня Незалежності (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 18: Українські письменниці про секрети успіху Сари Маас та Голлі Блек (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)