03/2022
- 25: Читання майбутньої перемоги: Ірина Грабовська (Спецпроект → Наша медіатека → Читання майбутньої перемоги → Відео)
- 22: Читання майбутньої перемоги: Павло Дерев'янко (Наша медіатека → Спецпроект → Читання майбутньої перемоги → Відео)
- 21: Читання майбутньої перемоги (Про проект → Новини проекту)
02/2022
- 22: Незвідані горизонти нової форми існування (Блоги → Українська фантастика → Рецензії)
- 21: Фантастичний тиждень у книгарні «Сенс_» (Спецпроект)
- 17: «Останнє завдання»: про війну, море і боротьбу (Українська фантастика)
- 14: Писати про любов: любовні лінії у фантастиці (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 10: Конкурс «Зоряна фортеця XXVIІI: Можливість зупинки» (Про проект → Новини проекту)
- 05: Українське радянське фентезі для дітей: подорож туди і звідти. Частина ІІ (Блоги → Авторська колонка)
- 05: Українське радянське фентезі для дітей: подорож туди і звідти. Частина І (Блоги → Авторська колонка)
- 03: Українська фантастика у 2021: список (Українська фантастика)
01/2022
- 28: Фантастичні анонси на 2022 рік (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 25: «Гобіт, або Туди і звідти» у київській школі (Блоги → Авторська колонка)
- 24: Січневий ефір від "Фантастичні talk(s)": молодіжна література між Young Adult і New Adult (Наша медіатека → Відео)
12/2021
- 25: Фінал року від «Фантастичні talk(s)» (ФантСвітUA)
- 25: Стрім від Влада Сторітелера! (Про проект → Новини проекту)
- 24: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск 42: Олег Сілін (Спецпроект → 42 фантасти)
- 24: ЗФ-27: Результати (Про проект → Новини проекту)
- 19: ЗФ-27: Голосування у фіналі (Про проект → Новини проекту)
- 19: Премія Г'юґо 2021 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 17: Воля: Спадок професора Пулюя (Українська фантастика)
- 17: Goodreads Choice Award 2021 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 15: Презентація книжки "Норд: Велика Зима" (ФантСвітUA → Фортечана спільнота)
- 15: WorldCon-2021 розпочинається! (Світова фантастика → Цікаві події)
- 14: Презентація «Агенції "Незалежність"» у Книгарні Є. Запис (Наша медіатека → Відео)
- 14: ЗФ-27: Голосування І туру (Про проект → Новини проекту)
- 07: Що значить один день? Презентація в Книгарні Є (Про проект → Анонси → Новини проекту → Агенція «Незалежність»)
- 03: Фантастичні talk(s): канон епічного фентезі? (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)