03/2021
- 22: Оновлення призового фонду! (Про проект → Новини проекту)
- 21: Історія літературних фантастичних конкурсів: «Зоряна фортеця» в гостях у «Літвира» (Наша медіатека → Відео)
- 19: «Зоряна фортеця» в гостях у «Літвира» (Новини проекту → Анонси)
- 16: Службовий твір, частини і складові твору | Авторське право своїми словами (Спецпроект → Авторське право)
- 13: Нові дивні світи: трохи новин про франшизу Star Trek (Блоги → Star Trek → Про кіно)
- 12: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск 27: Наталя Савчук (Спецпроект → 42 фантасти)
- 12: Новий конкурс: Загибель богів! (Анонси → Новини проекту)
- 09: Локальність | Авторське право своїми словами (Спецпроект → Авторське право)
- 08: «Майстри розповідають». І про фантастику теж (Наша медіатека → Відео)
- 07: Що пояснює формула Дрейка? (Блоги → Про науку)
- 03: З Всесвітнім днем письменника! (ФантСвітUA)
- 02: Плагіат, піратство, цитування | Авторське право своїми словами (Спецпроект → Авторське право)
02/2021
- 24: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск 26: Тіна Гальянова (Спецпроект → 42 фантасти)
- 23: Суб'єкти та строки | Авторське право своїми словами (Спецпроект → Авторське право)
- 21: «Світ долішній» Крістіни Двойних (Українська фантастика)
- 16: Українська фантастика 2011-2020. Мистецькі Вівторки із Марко Терен (Наша медіатека → Відео)
- 16: Міфопоетична премія 2020 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 16: Двері до інших світів (Блоги → Рецензії)
- 16: Реєстрація | Авторське право своїми словами (Спецпроект → Авторське право)
- 12: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск 25: Дарія Піскозуб (Спецпроект → 42 фантасти)
- 10: Найкраща фантастика 2020 року за версією Publishers Weekly (Світова фантастика)
- 10: Фантастика в Топ-100 Книжкової палати України (Українська фантастика)
- 09: Псевдонім і знак копірайту | Авторське право своїми словами (Спецпроект → Авторське право)
- 08: Фантастика про пам'ять: огляд від Дарини Стремецької (Наша медіатека → Відео)
- 05: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск 24: Макс Кідрук (Спецпроект → 42 фантасти)
- 05: 2. Виникнення авторських прав | Авторське право своїми словами (Спецпроект → Авторське право)
- 04: Книга Колі. Потенційний переможець чи легка розвага? (Блоги → Рецензії)
- 03: 1. Вступ | Авторське право своїми словами (Спецпроект → Авторське право)
- 02: Кіборги до АТО. Хто вони були в українській фантастиці (Блоги)
- 02: Джордано Бруно і парадокс Фермі (Блоги → Про науку)