11/2021
- 20: Дюна чекає на Фантастичні talk(s) (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи → Відео)
- 16: Онлайн-інтерв'ю із Стюартом Тертоном (Наша медіатека → Світова фантастика → Відео)
- 12: Конкурс «Зоряна фортеця XXVII: Останній засіб» (Про проект → Новини проекту)
- 08: Фантастичні talk(s) п'ють «Кров Будапешта» (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 05: Ефір, присвячений конкурсу фентезі-прози «Аль Мор» (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 05: Альтернативна історія – втрачені можливості чи пошук стратегій? (Наша медіатека → Відео)
10/2021
- 27: Міфопоетична премія 2021 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 26: British Fantasy Award 2021 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 26: Фантастичні talk(s): Пірнаємо у міфи Сходу (Наша медіатека → ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи → Відео)
- 26: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск 41: Анастасія Лавренішина (Спецпроект → 42 фантасти)
- 26: Конкурс «Корчма “Чумацький шлях”» (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 22: «Аль Мор»: конкурс прози у жанрі фентезі (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 19: Конкурс «Кодекс лицаря» (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 19: Онлайн-зустріч з Голлі Блек (Світова фантастика → Наша медіатека → Відео → Цікаві події)
- 19: Як відбувся «Східний Бастіон» (Блоги)
- 19: Химерні світи «Химородів» (Українська фантастика)
- 18: «Як писати горор»: запис ефіру (Наша медіатека → Відео)
- 13: Зоряна фортеця на Східному бастіоні (Про проект → Новини проекту)
- 13: Програма з фантастики на «Східному бастіоні» (ФантСвітUA → Агенція «Незалежність» → Українські фантастичні ініціативи)
- 12: «Агенція "Незалежність"»: розмова з Книжковою дилеркою (Наша медіатека → Агенція «Незалежність» → Відео)
- 12: Зустріч Фантастичних із Бабаєм (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 09: Про що розповідають біомаркери? (Блоги → Про науку)
- 05: Розмова про «Вірусну завісу» (Наша медіатека → Відео)
- 04: DragonCon Award 2021 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
09/2021
- 29: Агенція Незалежність: операція «Черкаси» (Анонси → Новини проекту → Агенція «Незалежність»)
- 29: Замітки з BookForum 2021 (Про проект → Новини проекту)
- 28: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск 40: Володимир Рутківський (Спецпроект → 42 фантасти)
- 28: Крізь Меекхан в Україну - погляд на польську фантастику (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 24: Очі з чорного дзеркала (Українська фантастика)
- 22: Розволокнення: Підручник для подорожуючих у часі (Українська фантастика)