03/2024
- 26: Онлайн-зустріч з Даною Шварц (Світова фантастика)
- 26: Фантастичні talk(s): Як видає та що шукає КСД? (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 26: Про «Вишиті світи» на каналі «Відкритий» (Наша медіатека → Відео)
- 22: Фантастика на столі: Володар Перснів. Пригоди в Середзем'ї (Блоги)
02/2024
- 16: Фантастика на столі: карткова Війна Персня (Блоги)
- 08: Українсько-англійські читання з «Вишитих світів» (Наша медіатека → Відео)
01/2024
12/2023
- 09: Уривок зі збірки оповідань «Монету кидає кожен» (Українська фантастика → Уривки книжок)
- 08: Фантастика та інші цікавинки на Book Weekend 2023 (Українська фантастика)
- 07: Goodreads Choice Award 2023 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 04: Коротко. Яскраво. «Екзистенція» (Українська фантастика → Коротко.Яскраво)
11/2023
- 30: Онлайн-зустріч з Н.К. Джемісін (Світова фантастика)
- 29: Фантастика на столі: Війна Персня (Блоги)
- 09: Онлайн-зустріч з Марґарет Етвуд (Світова фантастика)
10/2023
- 30: Всесвітня премія фентезі 2023 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 24: Премія Г'юґо-2023 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 12: Букон.Бета. Новий фестиваль жанрової прози у Чернівцях (Спецпроект)
- 12: Розмова про ретелінги на Lviv BookForum ХХХ (Про проект → Новини проекту)
- 10: Українські фентезі світи: світ Великого Вулкана (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 04: Фантастика та події для авторів-початківців на Lviv BookForum ХХХ (Українські видавці → Українська фантастика → Фантастичний Львів)
09/2023
- 28: Мерці. Депресія. Київ (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 27: Онлайн-зустріч з Крістофером Паоліні (Світова фантастика)
- 26: «Вишиті світи»: обкладинка і зміст (Українська фантастика)
- 25: Українські фентезі світи: місто Тіней (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 17: British Fantasy Award 2023 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 17: Коротко. Яскраво. «Лель» (Українська фантастика → Коротко.Яскраво)
- 13: Українські фентезі світи: Терімен (ФантСвітUA → Українські фантастичні ініціативи)
- 11: To Ukraine, with Love (Світова фантастика)
- 08: Фантастика на KyivBookFest (ФантСвітUA)
- 05: Dragon Awards 2023 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)