10/2020
- 04: Лауреати Єврокону-2020 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 03: Єврокон-2020: Номінанти від України (Світова фантастика → Українська фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 02: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск 12: Тимур Литовченко (Спецпроект → 42 фантасти)
09/2020
- 25: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуски 11: Олександр Завара та 11 з хвостиком: перша фантастична мапа проєкту (Спецпроект → 42 фантасти)
- 11: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск десятий:Тала Владмирова (Інтерв'ю → Спецпроект → 42 фантасти)
- 11: Фантастичні сюжети, що вже набридли. Відео від Влада Сторітелера (Наша медіатека → Відео)
- 03: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск дев'ятий: Наталка Ліщинська (Спецпроект → 42 фантасти)
08/2020
- 27: Результати конкурсу міні-оповідань та тізер нового конкурсу (Українська фантастика → Новини проекту → Публікації у журналах та збірках)
- 27: Журнал "The Universe. Space. Tech" - історія того, що спільнота може все (ФантСвітUA)
- 26: Коло, початок та темп. Про що розповідає ваша історія (Корисні поради → Наша медіатека → Відео)
- 26: Допоможіть нам стати краще: пройдіть опитування (Корисні поради)
- 20: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск восьмий: Андрій Гулкевич (Інтерв'ю → Спецпроект → 42 фантасти)
- 13: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск сьомий: Олена Красносельська (Інтерв'ю → Спецпроект → 42 фантасти)
- 13: Розмова із Пітером Воттсом у віртуальному книжковому клубі (Інтерв'ю → Світова фантастика → Відео)
- 07: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск шостий: Ігор Сілівра (Спецпроект → 42 фантасти)
- 06: Різноманіття, переможці-чемпіони та «цуцики»: Hugo Awards 2020 (Блоги → Світова фантастика → Авторська колонка → Премії та нагороди у світі фантастики)
07/2020
- 30: Влад Сторітелер радить вбивати персонажів (Корисні поради → Наша медіатека → Відео)
- 30: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск п'ятий: Наталія Матолінець (Інтерв'ю → Спецпроект → 42 фантасти)
- 28: Comic-Con@Home закінчився. Сторітелінг: вибір ЗФ (Блоги → Авторська колонка → Фестивалі та конвенти → Відео)
- 25: Триває Сomic-Con@Home. Вибір ЗФ (Блоги → Світова фантастика → Авторська колонка → Відео)
- 24: Дещо з цікавих новин першого дня Сomic-Con@Home. Вибір ЗФ (Блоги → Світова фантастика → Авторська колонка → Відео)
- 24: Сomic-Сon International 2020 Аt Home (Світова фантастика)
- 22: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск четвертий: Ірина Грабовська (Спецпроект → 42 фантасти)
- 18: Корисні поради для авторів. Презентація нового ютуб-каналу про сторітелінг (Корисні поради → Наша медіатека → Фортечана спільнота → Відео)
- 17: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск третій: Михайло Назаренко (Спецпроект → 42 фантасти)
- 10: Новий конкурс мініатюр: Експансія! (Анонси → Новини проекту)
- 09: Конференція про кіберпанк онлайн! CyberPunk Culture Conference 2020 (Світова фантастика)
- 09: 42 фантасти про Неймовірне, Літературу і Все Інше. Випуск другий: Олексій Жупанський (Спецпроект → 42 фантасти)
- 07: Deutscher Science-Fiction-Preis 2020 (Світова фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 05: Онлайн-марафон фестивалю Book Space – 2020: «Майбутнє: (анти)утопії» (Українська фантастика → Фестивалі та конвенти → Відео)