06/2013
- 08: Зустріч у Дніпропетровську (Українська фантастика → Анонси → Новини проекту)
- 07: OLDNEWS N 5/2013 (355) (Українська фантастика)
- 06: Напівювілей (Новини проекту)
- 01: Літстудія, або перший млинець... (Макс Пшебильський) (Літстудія → Блоги → Авторська колонка → Відгук/репортаж з літстудії)
05/2013
- 30: Літературна студія (відгук Лариси Іллюк) (Літстудія → Блоги → Авторська колонка → Анонс літстудії → Фестивалі та конвенти)
- 27: Відгук від L.L. (рос.) (Літстудія → Блоги → Авторська колонка → Відгук/репортаж з літстудії)
- 27: Електронні публікації (Українська фантастика → Анонси → Публікації у журналах та збірках)
- 24: Третя голова Мантикори (Анонси → Новини проекту)
- 22: Програма Порталу-2013 (Українська фантастика → Анонси)
- 20: Літературна студія «Зоряна фортеця» (Літстудія → Анонс літстудії)
- 13: Літературна студія «Зоряна фортеця» (Літстудія → Анонс літстудії)
- 07: Електронний журнал «Дніпро» №5, 2013 (Анонси → Новини проекту → Публікації у журналах та збірках)
- 01: Свіжий випуск «Люблю+Слово» (Українська фантастика → Анонси → Новини проекту → Публікації у журналах та збірках)
- 01: Золота мантикора ІІІ (Новини проекту)
04/2013
- 30: ВОЛФ-ньюс №5, 2013 (29) (Українська фантастика)
- 24: OLDNEWS N 4/2013 (354) (Українська фантастика)
- 22: Відгук про майстер-клас (Ігор Сілівра) (Блоги → Авторська колонка → Майстер-клас)
- 19: Про метання вічні і про сюжет (Блоги → Авторська колонка → Майстер-клас)
- 18: Відгук на семінар-практикум з синопсисів (від Тетяни Пліхневич) (Блоги → Авторська колонка)
- 17: Відгук про майстер-клас Юлі Соколенко (Білого Дракончика) (Блоги → Авторська колонка → Майстер-клас)
- 17: Knigotopia.ru (Новини проекту)
- 16: УФО 3(21)-2012 (Українська фантастика → Анонси → Публікації у журналах та збірках)
- 16: «Он полный идиот – вы его звали!» (с) Г.Л. Олди. Відгук Олени Пандурської (Блоги → Авторська колонка → Майстер-клас)
- 16: Електронна публікація в журналі Дніпро (Анонси → Публікації у журналах та збірках)
- 15: Зоряна фортеця 10, Майстер-клас (Олег Субчак) (Блоги → Авторська колонка → Майстер-клас)
- 15: Ну и что? (с) Г. Л. Олді. (Макс Пшебильський) (Блоги → Авторська колонка → Майстер-клас)
- 15: Як нас «били» (Наталка Ліщинська) (Блоги → Авторська колонка → Майстер-клас)
- 15: Враження про майстер-клас (Вадим Соколенко) (Блоги → Авторська колонка → Майстер-клас)
- 15: Лауреати «Єврокону - 2013» (Світова фантастика → Українська фантастика → Премії та нагороди у світі фантастики)
- 15: Єврокон-2013 завершено! (Новини проекту → Премії та відзнаки фортечан)