10/2013
- 22: Про оповідку замовте словечко (відгук Макса Пшебильського) (Блоги → Авторська колонка → Майстер-клас)
- 18: Відгук про літстудію у Черкасах Юлі Соколенко (Літстудія → Блоги → Авторська колонка → Відгук/репортаж з літстудії)
- 16: У.Ф.О. №4 (22), 2012 (Анонси → Публікації у журналах та збірках)
- 16: Приїздіть ще! (Літстудія → Блоги → Авторська колонка → Відгук/репортаж з літстудії)
- 16: Відгук про літстудію в Черкасах (Літстудія → Блоги → Авторська колонка → Відгук/репортаж з літстудії)
- 14: Склад майстер-класу 20 жовтня 2013 р. (Новини проекту)
- 14: Зустріч у Черкасах (Блоги → Новини проекту → Фестивалі та конвенти → Фортечана спільнота)
- 12: Майстер-клас (Новини проекту)
- 12: Конкурс "Дім, милий дім" завершено! (Новини проекту)
- 12: ВОЛФ-ньюс №7, 2013 (31) (Українська фантастика)
- 08: Фінал! (Новини проекту)
- 07: Зустріч і літстудія у Черкасах (Літстудія → Анонс літстудії → Новини проекту)
- 05: Електронний журнал «Світ Фентезі», №1 (1), 2013. (Анонси)
- 05: OLDNEWS N 10/2013 (360) (Українська фантастика)
- 04: Літстудія, відгук Ігоря Сіліври (Літстудія → Блоги → Авторська колонка → Відгук/репортаж з літстудії)
- 04: Про реалістичність реального, сон паралітика і пріоритети (Літстудія → Блоги → Авторська колонка → Відгук/репортаж з літстудії)
- 01: Прийом оповідань завершено! (Новини проекту)
09/2013
- 30: Відгук від L.L. (рос.) (Літстудія → Відгук/репортаж з літстудії)
- 29: Національна премія України з фантастики: результати (Українська фантастика → Премії та відзнаки фортечан)
- 27: Благодійний аукціон "Весна для Аліни" (Фортечана спільнота)
- 24: Літературна студія (вересень) (Літстудія → Анонс літстудії)
- 24: Конкурс рецензій до фестивалю «Юкон-2013» (Анонси)
- 22: Про «Заклятий скарб» (Олеся Гулько-Козій) (Блоги → Рецензії)
- 21: Майстер-клас: уточнення (Новини проекту)
- 20: Про Форум, пиріжки та майстер-клас (відгук engineer ) (Майстер-клас)
- 20: …, ЛЕВИ, ДОЩ (Майстер-клас)
- 20: Юкон - 2013 (Анонси)
- 19: Щедрий два рази ріже, або Розмір має значення (Блоги → Майстер-клас)
- 19: Майстер-клас у Львові (відгук Василя Тибеля) (Майстер-клас)
- 17: Форум завершився, а життя продовжується (Українська фантастика)